1.361 alumnes de primer curs d’Educació Primària de les Terres de l’Ebre participen en les activitats d’higiene de mans

Rentar-se les mans correctament té premi. El 6 de maig, amb motiu del Dia Mundial de la Higiene de Mans 2024, simultàniament a les quatre comarques de l’Ebre, s’han lliurat els obsequis del projecte d'Higiene de mans a les escoles. Aquesta activitat, que enguany arriba a l'onzena edició, ha estat organitzada per l’ICS Terres de l’Ebre en col·laboració amb els Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre i el Departament de Salut.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) celebra, el dia 5 de maig, el Dia Mundial de la Higiene de Mans amb el lema  “Salva vides. Renta’t les mans” i l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la importància d’aquest procediment senzill, eficaç i econòmic per a prevenir la transmissió d’infeccions.

Des del 2009, l’ICS Ebre, amb l’impuls del Grup d’Higiene de Mans de l’HTVC, se suma a la campanya i organitza activitats com el concurs de dibuix “Em rento les mans quan toca” i els  tallers interactius adreçats als nens de 6 i 7 anys de les escoles de primària de les quatre comarques, amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics dels Serveis Territorials d’Educació i el voluntariat de Caixabank.

Enguany s’han fet desenes de tallers interactius en 63 escoles en què han participat un total de 1.361 alumnes de primer curs d’Educació Primària de les quatre comarques. Maria Ferré, gerent de l’ICS Ebre, posa en valor “una activitat que implica les escoles, els infants, els mestres, i els professionals sanitaris de l’Hospital Verge de la Cinta i el Servei d’Atenció Primària Terres de l’Ebre en l’execució dels tallers i la posada en marxa, un any més, del concurs amb l’objectiu de fer pedagogia sobre la importància de la higiene de mans”.

 

 

 

Terra Alta

Ribera d’Ebre

Baix Ebre

Montsià

Bookmark the permalink.

Comments are closed.