Una novedosa aplicació informàtica millora la comunicació amb els acompanyants dels pacients quirúrgics de l’Hospital Verge de la Cinta

L’aplicació informàtica permet que, per mitjà de pantalles informatives situades a les sales d’espera del Bloc Quirúrgic i de l’Àrea d’Endoscòpies, els acompanyants dels pacients coneguin contínuament la fase en què es troba el pacient durant el procés d’intervenció. Així mateix, per les mateixes pantalles se’ls crida per donar-los la informació que calgui personalment.

La informació de les pantalles és totalment anònima, ja que no hi apareixen noms sinó el número del tiquet que imprimeix el caixer d’admissió en arribar al centre o bé des de la Unitat d’Admissió i Programació Quirúrgica.

Al mes de setembre es presentarà l’aplicació per a mòbils que possibilitarà, a més, que l’acompanyant pugui tenir la mateixa informació directament al mòbil, sense que n’hagi d’estar obligatòriament pendent a la sala d’espera.

Aquest projecte s’emmarca en l’objectiu de garantir l’anonimat de la informació dels usuaris en tots els punts d’atenció de l’Hospital Verge de la Cinta, i dona continuïtat al que es va implantar l’octubre de l’any passat amb la impressió dels tiquets anònims d’admissió als caixers i la crida a consultes externes per mitjà de pantalles informatives.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.