S’ha celebrat la VI Jornada d’Actualització, Tractament i Diagnòstic de les Malalties Neurològiques més Prevalents en Casos Clínics

Aquesta Jornada l’organitza la Societat Catalana de Neurologia amb la col·laboració itinerant de diversos hospitals de Catalunya. Enguany l’organització ha estat a càrrec de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

El divendres 26 d’octubre, a l’Aula Magna del Campus de les Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, s’han aplegat 117 professionals de l’àmbit sanitari de tot Catalunya per a participar en l’actualització i posada en comú del tractament i diagnòstic de les malalties neurològiques més prevalents.

L’acte d’inauguració de la Jornada ha anat a càrrec de Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa; Xavier Farré, sotsdirector del Campus Terres de l’Ebre de la URV; Joan Josep Baiges, cap del Servei de Neurologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, i Carles Gaig, vocal de la Junta de la Societat Catalana de Neurologia.

En les diferents sessions hi han intervingut com a ponents set neuròlegs de diferents hospitals de Catalunya, que han exposat diversos casos amb dificultats diagnòstiques i terapèutiques, i han discutit sobre les possibilitats de tractament de les patologies neurològiques més freqüents: vasculars, neuromusculars, demències, Parkinson, epilèpsia, esclerosi múltiple i cefalees, amb una presentació dinàmica i participativa.

La cloenda ha anat a càrrec del Dr. Joan Josep Baiges, cap del Servei de Neurologia de l’HTVC.

 

     

Bookmark the permalink.

Comments are closed.