L’aportació de SB Hotels al ‘Projecte Emma’ permetrà la contractació d’un nou investigador

Avui dimarts, 14 de juny, SB Hotels i el Projecte Emma han firmat un conveni de col·laboració que permetrà ampliar l’equip de professionals que, des de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, investiguen el càncer de mama.

La presentació liderada pel doctor Carlos López, director del Projecte Emma; Marc Alado, conseller delegat de SB Hotels i la metgessa Maria Rosa Ripollès, presidenta de la Fundació Doctor Ferran, ha posat de manifest la importància de les col·laboracions público-privades en l’àmbit de la investigació.

“Fa temps que volíem vincular-nos a un projecte solidari que tingués un fort impacte social i que revertís a Terres de l’Ebre, ja que és el nostre territori d’origen”, ha explicat el conseller delegat de SB Hotels.

“La pandèmia ha evidenciat més que mai la importància de la investigació científica i la retenció de talent; per això, com a empresa, aportem el nostre gra de sorra a un projecte que es lidera des de Tortosa”, ha afegit Alado.

La xifra aportada per SB Hotels ha estat de 15.890 euros. “Aquesta aportació solidària, sumada a una subvenció pública, ens permetrà contractar a un nou investigador”, ha apuntat Carlos López, líder del Projecte Emma. “Quantes més mans i talent tingui el projecte, més capacitat d’avançar ràpidament i de presentar resultats tindrà”, ha afegit.

Per la seva banda, la metgessa Mª Rosa Ripollès, presidenta de la Fundació Doctor Ferran de la qual forma part el Projecte Emma, ha volgut destacar la importància de descentralitzar l’activitat investigadora de les grans ciutats i ha fet una crida a d’altres col·laboracions público-privades que permetin sustentar aquestes activitats.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.