Rosa Dalmau i Elena Solà reben un ajut del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut

En la tercera convocatòria del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS) 2016-2020, Rosa Dalmau, metgessa de l’EAP Tortosa Est, i Elena Solà, infermera de l’EAP Amposta, han rebut cadascuna un ajut d’intensificació.

PERIS és l’instrument del Departament de Salut per millorar la salut dels ciutadans a partir del coneixement generat per la recerca i la innovació. En aquesta tercera convocatòria ha consolidat una línia de subvenció ja donada en altres edicions: la que permet que professionals de la salut ajornin, durant un temps determinat, la seva pràctica assistencial per dedicar-se plenament a la recerca.

En aquest marc, tant Rosa Dalmau com Elena Solà podran desenvolupar la seva tasca d’investigació a les Terres de l’Ebre: Rosa Dalmau com a coordinadora del Grup de Recerca GAVINA, que avalua intervencions sanitàries per millorar la presa de decisions i els resultats de salut en l’àmbit de l’atenció primària, i Elena Solà com a investigadora principal de l’estudi “Avancem en seguretat del pacient: La identificació i definició dels mapes de riscos assistencials des de la perspectiva de les persones ateses”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.