Presentació dels braçalets “tocant el cor” a l’HTVC

La Lliga Contra el Càncer de les Terres de l’Ebre ha presentat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta els braçalets “tocant el cor”, per donar com a obsequi als malalts de càncer portadors de catèter central inserit per via perifèrica (PICC).

El PICC, que es col·loca habitualment al braç, permet fer extraccions de sang per a anàlisis, tractaments i proves, i estalvia punxades i molèsties derivades de l’administració de determinats fàrmacs.

Els braçalets es posen al damunt del catèter com a protecció, són de tela elàstica i han estat confeccionats per voluntaris i voluntàries de la Lliga. A més, són estèticament més agradables que les clàssiques malles blanques d’ús hospitalari.

L’acte de presentació, que ha tingut lloc el dia 16 de setembre a l’Hospital de Dia, ha comptat amb la presència de Francesc Vallespí, president de la Lliga Contra el Càncer de les Terres de l’Ebre; Montserrat Llobera, coordinadora del Servei d’Oncologia de l’Hospital, i Conxa Rodríguez, infermera de l’Hospital de Dia.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.