Presentació del Manual de primers auxilis

 

El Manual de primers auxilis per a les escoles i instituts ha estat elaborat per un equip d’infermeres i infermers de l’Institut Català de la Salut de Terres de l’Ebre, referents del Programa salut i escola, amb l’objectiu que els professionals de l’ensenyament disposin d’una eina de consulta pràctica en situacions d’urgències i emergències mèdiques.

L’acte de presentació ha tingut lloc el dia 24 de gener als Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre, i ha anat a càrrec de Montserrat Perelló, directora dels Serveis Territorials d’Educació; Mar Lleixà, directora dels Serveis Territorials de Salut, i Sònia Ponce, referent territorial del Programa salut i escola a les Terres de l’Ebre i coordinadora de la publicació.

El Manual ha estat dissenyat en format de fitxes, seguint un índex alfabètic numerat, per facilitar l’accés al problema que es pugui presentar, amb normes d’actuació molt clares i concises. Així, davant d’una urgència o emergència, el fet d’actuar de manera immediata i correcta pot modificar el pronòstic i minimitzar el dany i les seqüeles que se’n poden derivar. També s’hi remarca la importància d’avisar els pares en aquestes situacions i, si cal, de trucar al 112.

Vídeo Canal21Ebre

Vídeo Canal Terres de l’Ebre

     

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.