Oli d’oliva verge extra en favor de la Fundació Dr. Ferran

L’11 de juny s’ha presentat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta l’Oli d’Oliva Verge Extra, una producció exclusiva i limitada de 2.000 ampolles, amb un disseny i etiquetatge exclusiu d’Aida Martí, que es podran trobar en diversos establiments i llocs gurmet, i el benefici de les quals anirà destinat a la Fundació Dr. Ferran.

Es tracta d’una iniciativa de dues empreses de les Terres de l’Ebre, l’Agrícola del Camp de Santa Bàrbara i el Grup Llambrich de la mateixa població, que d’aquesta manera han volgut donar suport a les beques que cada any atorga la Fundació Dr. Ferran per a projectes de recerca del territori.

El president de la Fundació Dr. Ferran, el Dr. Ramón Bosch, ha valorat molt positivament aquestes iniciatives que contribueixen a donar suport a la investigació i l’avanç científic, també destacat la importància dels productes de qualitat com l’oli d oliva, que estan associats a una dieta equilibrada i un estil de vida saludable.

El gerent de l’Agrícola del Camp ha ressaltat que aquestes donacions contribueixen als avenços en matèria de salut i de retruc a la promoció dels productes de qualitat i proximitat. Per la seva banda Carlos Solà, gerent del Grup Llambrich ha destacat el disseny exclusiu de l’ampolla del seu grup, a càrrec de la dissenyadora planera Aida Martí.

http://www.fundacioferran.org/portal/

Vídeo Canal Terres de l’Ebre

Vídeo Canal21Ebre

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.