Noves mesures de flexibilització de visites i acompanyants a l’Hospital Verge de la Cinta a partir del 14 de setembre de 2021

Atesa la millora de la situació epidemiològica, es flexibilitza l’horari de les visites als pacients ingressats en zones verdes de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

 L’horari de visita dels acompanyants dels pacients ingressats a les zones verdes d’hospitalització passa a ser de 13.00 a 21.00 hores i es limita a una persona per pacient i dia.

A la Unitat de Medicina Intensiva, els acompanyants autoritzats hi podran accedir de 14.00 a 16.00 h i de 17.00 a 19.00 h

Es recomana que els acompanyants siguin persones vacunades, i es demana que se n’abstinguin els menors d’edat i les persones que presentin qualsevol tipus de simptomatologia, que estiguin en aïllament o que siguin contactes estrets de malalts amb COVID-19.

Diàriament, els acompanyants han de passar per Informació on se’ls demana el DNI i el telèfon i on han de lliurar signat el full d’Autoresponsabilitat COVID-19 que se’ls facilita. També se’ls dona una etiqueta identificativa amb un color diferent cada dia.

La resta de mesures són les mateixes que s’havien adoptat anteriorment i es recorden tot seguit.

Continuen restringides totes les visites d’acompanyants per als pacients ingressats en zones vermelles (zona COVID-19).

Els pacients de consultes externes i urgències hi han d’acudir sols, exceptuant els que compleixen criteris de dependència, els pacients pediàtrics, els pacients oncològics, les pacients obstètriques o els que es troben en procés de final de la vida.

Pel que fa als pacients que van a quiròfans, els acompanyants només poden accedir fins l’àrea d’Informació on han de facilitar el telèfon al personal administratiu que els farà la recepció quirúrgica, perquè els professionals responsables del pacient els truquin en acabar la intervenció.

La porta principal de l’HTVC romandrà oberta de 7.00 a 23.00 h, de dilluns a diumenge; l’entrada del Servei Rehabilitació és la recomanada per als professionals i la de Consultes Externes, per a les persones que van a visitar-s’hi.

Tortosa,  14 de setembre de 2021

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.