Neix ICSPro, el nou canal de podcast amb continguts especialitzats per a professionals de l’Institut Català de la Salut

  • El nou canal difondrà el contingut especialitzat generat pels més de 50.000 professionals de la institució
  •  Aquest canal se suma al ja existent dels #ICSfluencers que, amb dues temporades, més de 40 episodis i una audiència en constant creixement, es dirigeix al conjunt de la ciutadania
  •  Els primers episodis recullen les experiències compartides en el marc de la 1a Jornada de Recuperació Quirúrgica Intensificada i Rehabilitació Multimodal de l’ICS

Avui s’estrena el nou canal de podcast de l’Institut Català de la Salut. El canal vol recollir i fer valer la gran quantitat de coneixement que generen diàriament els i les més de 50.000 professionals que componen l’ICS, l’expertesa dels quals es troba en la base d’una institució líder de la sanitat pública d’aquest país. Des d’una perspectiva col·laborativa i innovadora, el podcast reuneix continguts creats per compartir coneixement i generar debat entre els companys i companyes de la institució.

En els primers episodis del podcast #ICSpro es fa una aproximació a la 1a Jornada de Recuperació Quirúrgica Intensificada i Rehabilitació Multimodal de l’ICS, en la qual s’ha donat a conèixer l’Enhance Recovery After Surgery (ERAS), un programa pioner que té com a objectiu preparar els pacients per a una millor recuperació funcional després de la intervenció, per contribuir així a millorar els resultats postoperatoris. En concret, es donaran a conèixer dos casos d’èxit relacionats amb l’aplicació d’aquest programa: el de l’Hospital Universitari de Bellvitge i el de l’Hospital de Viladecans.

El nou canal #ICSPro es nodrirà de seminaris web, cursos, jornades, conferències, seminaris, congressos o qualsevol altra activitat de la institució que generi continguts d’interès i que permeti tant la reflexió com el desenvolupament professional de totes categories i especialitats de professionals de la institució. Tots ells es poden seguir a les plataformes digitals de Ivoox, Spotify i Apple Podcasts.

L’ICS té experiència en el món dels podcasts, ja que enguany ha llençat la segona temporada d’#ICSfluencers, el podcast, amb més de vint capítols cada una. En aquest podcast es poden escoltar històries en primera persona explicades pels i les professionals i pacients de la institució, convidats a debatre els temes que més afecten el benestar físic, psíquic i emocional de la ciutadania.

Barcelona 5, de maig de 2022

Bookmark the permalink.

Comments are closed.