Montserrat Escribà, premiada a la convocatòria Joves Talents de la Societat Catalanobalear d’Infermeria

Montse Escribà, infermera adjunta a la Direcció de l’EAP Móra la Nova-Móra d’Ebre, ha estat guardonada en la categoria Gestió. Aquest premi reconeix i premia les infermeres gestores o líders per la seva contribució actual al canvi de manera de gestionar serveis infermers i la innovació en el  lideratge infermer.

Els premis de la Societat Catalanobalear d’Infermeria per a Joves Talents són un reconeixement als professionals de la infermeria catalana i balear, entre 23 i 35 anys d’edat, amb projecció de futur en el món de la infermeria amb l’objectiu de visibilitzar-los dins de la disciplina.

En aquesta III edició, s’han atorgat 10 premis en 10 categories diferents: Gestor/a, Doctor/a en Ciències de la Salut, Atenció Primària i Comunitària, Atenció Especialitzada, Emprenedoria i Innovació, Docent, Recerca, Millennial, Categoria lliure i SCBI.

Els Premis #TenimTalent es configuren com una proposta per dissenyar una Smart List de joves infermeres i infermers amb talent, amb capacitat o actitud especial per desenvolupar la seva activitat professional amb gran habilitat i carisma.

El lliurament dels premis va tenir lloc el 10 d’abril, a l’Auditori de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.