L’ICS Ebre presenta el projecte Felicitats!

Felicitats! és una nova pàgina del web icsebre.cat adreçat a les dones gestants de les Terres de l’Ebre i les seves famílies.

El projecte es va presentar el passat diumenge 7 d’octubre, durant la 3a Jornada d’Alletament  Matern que organitza el Grup de Suport a la Lactància Materna de la Gerència Territorial Terres de l’Ebre i que va tenir lloc a l’Aula Dr. Ferran de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta amb l’assistència de 70 persones.

L’objectiu del projecte és proporcionar-los informació sobre el procés de l’embaràs, el part i el postpart, i també de l’atenció i les cures bàsiques del nounat. Per això, durant el tercer trimestre de l’embaràs, les dones rebran un correu electrònic amb l’enllaç de la nova pàgina web Felicitats!

Cada cop més, les dones i les seves parelles poden decidir sobre aspectes que tenen a veure amb l’embaràs i el part, i cal que en tinguin informació suficient. Per això, a la pàgina web la informació s’organitza en diferents capítols i pretén resoldre els possibles dubtes d’aquesta nova etapa:

Tràmits: Aquest espai pretén facilitar i ser una eina de consulta pels tràmits que cal fer en aquesta nova etapa i resoldre dubtes de les gestions que s’han de realitzar (alta del nadó, tràmits pare i mare, informació del seu Centre d’Atenció Primària, ajuts)

Consells de salut per a la mare: Preparació per al part i postpart (banc de cordó umbilical, banc de llet, llista de grups i entitats de suport a l’alletament de les Terres de l’Ebre, consells)

Consells per a la salut del nadó: Cures bàsiques del nounat (higiene, curs del cordó umbilical, alimentació: materna o artificial, signes d’alarma del nounat…).

Enllaç del web:  http://www.icsebre.cat/felicitats/

 

             

Bookmark the permalink.

Comments are closed.