L’ICS Ebre participa en els actes del Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria

Amb motiu de la Jornada Mundial de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria, organitzada per l’European Resuscitation Council (ERC), que se celebra el dia 16 d’octubre de 2018 sota el lema “Tots els ciutadans del món poden salvar una vida”, es duran a terme diverses actuacions per conscienciar la població sobre la necessitat d’actuar-hi de manera ràpida.

Com l’any passat, en l’àmbit de territori, des del projecte “Terres de l’Ebre territori cardiosaludable i cardioprotegit” impulsat pels serveis territorials de Salut, Ensenyament, Empresa i Coneixement, i la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre es farà un acte de conscienciació per les escoles dels municipis de les capitals de comarca (Tortosa, Amposta, Móra d’Ebre i Gandesa) i de l’Ampolla per la col·laboració amb la Fundació Jordi Pitarque.

En primer lloc, a les 10 h de manera simultània a les quatre capitals de comarca en via pública i a l’Ampolla, s’iniciaran els tallers de sensibilització i informació adreçat a l’alumnat de 3r i/o 4r de primària, amb monitors formats de 4t d’ESO, i en els quals participen professionals de l’ICS a Terres de l’Ebre. Seran grups simultanis de 10 alumnes, aproximadament, per cada grup hi haurà dos alumnes monitors de quart d’ESO o primer de Batxillerat (que formen part del projecte de suport vital a l’escola).

De 12.30 a 14.30 hores, instructors acreditats CCR, entre els quals hi ha professionals de l’ICS Ebre, impartiran tallers de sensibilització a treballadors municipals i la població en general que hi vulgui participar.

 

  

  

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.