L’ICS Ebre apadrina Anzac, una petita ximpanzé de la República del Congo

A partir de la iniciativa de Dora Casadó, professional de l’ICS Terres de l’Ebre, i mitjançant una campanya de recollida de telèfons mòbils, la Gerència Territorial ha apadrinat Anzac, una petita ximpanzé que viu al centre de recuperació de Tchimpounga, a la República del Congo.

Anzac va patir molt de petita. Va perdre a la seva família i un bracet per culpa d’uns caçadors furtius. Però a l’Institut Jane Goodall aviat va començar a recuperar-se i a ser una ximpanzé feliç. El fet que li manqui un braç no li impedeix jugar i divertir-se com tots els seus amics.

La campanya va més enllà de la reutilització i reciclatge de mòbils: treballa a favor d’un programa de la Fundació Jane Goodall que comporta la reforestació de boscos, programes de conservació i educació mediambiental i recolzament al centre de recuperació dels ximpanzés, en què per cada trenta mòbils es pot apadrinar un ximpanzé, ja que el coltan, un dels components que es fa servir als mòbils, és un material molt valuós que s’extreu al Congo.

De moment, hi ha dos punts de recollida de telèfons mòbils, un a l’entrada principal de l’HTVC i l’altre al passadís de la Direcció Gerència.

Més informació de la campanya

Entrevista a Dora Casadó a Canal 21

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.