L’HTVC rep una distinció del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona

Durant l’acte de la Diada Col·legial 2019 del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT), que ha tingut lloc el 22 de novembre al Centre Cultural Seminari de Tarragona, s’han lliurant diferents distincions: Creu de Sant Cosme i Sant Damià, dues medalles d’or, millor expedient MIR, reconeixement als 50 anys de col·legiació i reconeixement a institucions d’àmbit sanitari.

Concretament, dins de les distincions de reconeixement a institucions d’àmbit sanitari, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha rebut el Diploma d’Honor per la seva vinculació sanitària a la demarcació de les Terres de l’Ebre.

Així mateix, la Dra. Elisa Jiménez Cortés, cap de secció de Radiodiagnòstic de l’HTVC fins a la seva jubilació, ha estat distingida amb una Medalla d’Or.

Maria José Rallo, directora de l’HTVC, que ha estat acompanyada durant la Diada per Carlos Tobar, gerent territorial de l’ICS a Terres de l’Ebre, ha rebut el Diploma de mans del Dr. Fernando Vizcarro i del Dr. Frederic Mallol, president i secretari del COMT, respectivament.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.