L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta rep un reconeixement del Consorci de Salut i Social de Catalunya i Benchmark Sanitari 3.0

Els premis en benchmarking CSC/ARQ reconeixen el rendiment i la qualitat als hospitals de Catalunya que participen en la xarxa d’hospitals associats del projecte ARQ.

En el marc de la IV Jornada de Benchmarking CSC/ARQ, que ha tingut lloc a la sala Àgora del Cosmocaixa de Barcelona, el president del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Manel Ferré Montañés, ha lliurat els diplomes als dos hospitals bàsics, als dos de referència i als dos d’alta tecnologia amb els millors resultats globals.

Conjuntament, s’ha fet el reconeixement als hospitals bàsics, als de referència i als d’alta tecnologia que han obtingut millors resultats en cadascun dels indicadors analitzats.

Concretament, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha estat premiat per l’indicador de reingressos en la categoria d’hospital de referència. Ha recollit el diploma Maria José Rallo, directora de centre.

El projecte CSC/ARQ examina l’anàlisi del rendiment i la qualitat que busca superar la limitació actual de les fonts d’informació i permetre que els centres que hi formin part puguin compartir quelcom més que dades i resultats

Durant la Jornada hi ha hagut una taula rodona sobre el benchmarking com a eina de gestió clínica.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.