L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, hospital TOP 20-2019

L’Hospital Verge de la Cinta ha obtingut el Premi TOP 20 en la categoria de Gestió Global, que atorga la consultora de serveis sanitaris IASIST a centres de tot l’Estat espanyol.

Durant la 20a Conferència Hospitals TOP 20, que va tenir lloc ahir a Madrid, la directora de l’Hospital de Tortosa, Maria José Rallo, en nom de tots els professionals, ha recollit el premi de mans de Pilar Saura, directora general de Planificació en Salut del Departament de Salut.

En aquesta edició, dels 62 guardons que s’han lliurat, han rebut el premi TOP de Gestió Hospitalària Global 27 centres, premi que reconeix els hospitals amb el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics i en la resta d’activitat, introduint indicadors d’eficiència al costat dels de qualitat i adequació. 24 han estat premiats pel seu servei en una de les 8 àrees clíniques analitzades: Cor, Respiratori, Sistema Nerviós, Digestiu, Musculoesquelètic, Ronyó i Vies Urinàries, Dona i Atenció al Pacient Crític.

Els premis TOP 20 els lliura la consultoria IASIST amb l’objectiu d’identificar els estàndards de bona pràctica i reconèixer la feina dels centres que han obtingut el millor resultat en el procés d’avaluació. En l’edició de l’any 2019 la participació, que és voluntària, ha estat de 145 hospitals procedents de 14 comunitats autònomes.

Durant la cerimònia s’ha anunciat que, al gener, IASIST passarà a anomenar-se IQVIA Healthcare.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.