La Universitat Rovira i Virgili ha lliurat els premis extraordinaris de doctorat a dues professionals de l’ICS Terres de l’Ebre

El dimarts 20 de novembre, a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, ha tingut lloc l’acte de lliurament dels Premis Extraordinaris de Doctorat de la promoció 2016-2017 i els certificats de doctorat a la promoció 2017-18.

Tal com es va informar al mes de maig quan es van fer públics, dels 24 premis extraordinaris de doctorat del curs 2016-17, dos han estat per a professionals de l’ICS Terres de l’Ebre.

Laura Claverias Cabrera, metgessa del Servei de Medicina Intensiva de l’HTVC, ha rebut el premi extraordinari de doctorat en Biomedicina per la tesi “Valor pronóstico del índice de saturación tisular de oxígeno como expresión de la oxigenación tisular en pacientes con sepsis secundaria a neumonía adquirida en la comunidad” que va defensar el dia 16 de juny de 2017. El director de la tesi va ser el Dr. Alejandro Rodríguez, del Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Elena Solà Miravete, coordinadora de la Unitat de Qualitat i Seguretat del pacient de l’ICS Terres de l’Ebre, ha rebut el premi extraordinari de doctorat en Ciències de la Infermeria per la tesi: “Valoració infermera i factors de risc en la prevenció del deliri en la persona d’edat avançada hospitalitzada” que va llegir el dia 14 de juliol de 2017. La tesi va ser dirigida per la Dra. M. Mar Lleixà Fortuño, professora de la URV i actual gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, i pel Dr. Carlos López Pablo, també professor de la URV i president de la Comissió de Recerca Territorial de l’ICS Terres de l’Ebre.

Des de la Gerència i la Direcció de Centre, en nom de tots els professionals, felicitem les dues doctores per aquest reconeixement extraordinari.

Des de la Unitat Territorial de Suport a la Recerca, recordem als investigadors i investigadores de l’àmbit de la Gerència que ens poden consultar per obtenir els diferent ajuts per a l’elaboració de les tesis doctorals i els projectes de recerca, a més d’afegir-nos a les felicitacions pel premi.

Llegiu la notícia al web de la URV

Bookmark the permalink.

Comments are closed.