La Unitat d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) posa en marxa la Tarda Jove a la Ribera d’Ebre i la Terra Alta

La Tarda Jove és un servei per a joves, on es proporciona consell afectiu, orientació i assessorament sobre sexualitat, consell reproductiu, consell contraceptiu, prevenció càncer coll d’úter, consell preconcepcional, prevenció de comportaments de risc, consell i prevenció d’infeccions de transmissió sexual, educació afectiva sexual grupal, etc.

És una consulta oberta per a nois i noies menors de 25 anys, atesa inicialment per una llevadora. Paral·lelament es pot accedir a la visita amb un ginecòleg per a qualsevol consulta sobre patologia.

S’hi pot anar individualment, en parella o en grup, dins l’horari establert sense necessitat de cita prèvia. L’atenció és confidencial i gratuïta.

A partir del dia 8 de març, la Tarda Jove s’obre a la població de la Ribera d’Ebre i Terra Alta amb una consulta al CAP Móra la Nova en horari de 18.00 a 20.00 hores.

Vídeo a Canal21Ebre

L’ASSIR Terres de l’Ebre també ofereix de fa anys la Tarda Jove per als joves de tot el territori al CAP Baix Ebre de Tortosa els dilluns a la tarda.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *