La Unitat Bàsica de Prevenció de l’ICS a les Terres de l’Ebre rep un premi en la XXVI Diada de la Societat Catalana de Salut Laboral

Professionals de la Unitat  Bàsica de Prevenció de l’ICS a les Terres de l’Ebre han obtingut el Premi ex aequo del Jurat al Millor Pòster a la XXVI Diada de la Societat Catalana de Salut Laboral que es va celebrar a Barcelona el 17 de novembre de 2016.

El treball premiat és “Conèixer per prevenir i apoderar” de la qual són autores Carolina Castells i Marta Casajust, juntament amb Narciso Sevilla, de la Unitat Central de Prevenció de Riscos Laborals de l’ICS. Carolina Castells, coordinadora de la Unitat, va recollir el premi el passat 20 de febrer durant la Nit de la Salut Laboral en nom de la resta de l’equip.

La Unitat Bàsica de Prevenció Tortosa-Terres de l’Ebre depèn funcionalment de la Unitat Central de Prevenció de Riscos Laborals de l’Institut Català de la Salut (ICS) i orgànicament de la Direcció de Recursos Humans de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre.

És l’encarregada d’impulsar i d’aplicar les polítiques, els programes i els objectius en matèria de prevenció de riscos laborals, promovent i coordinant les actuacions per desenvolupar el Pla de Prevenció. La cobertura assistencial i tècnica de la Unitat compren ambdós àmbits de l’hospital i d’atenció primària i, territorialment, dóna cobertura als sectors sanitaris de: Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d’Ebre.

El marc legal de la prevenció  de riscos laborals és la Llei 31/95, i el RD 39/97, que recull el reglament dels serveis de prevenció i la resta de normativa que el desplega.

 

 

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *