La Dra. Maria José Rallo Moya, nova directora de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’ICS ha aprovat el nomenament de Maria José Rallo Moya com a directora de centre de l’Hospital de Tortosa, amb efecte des de l’1 de desembre de 2018.

Maria José Rallo, llicenciada en medicina i cirurgia el 1991 i va obtenir el títol d’especialista en Medicina Familiar i Comunitària el 1997. Té una àmplia formació assistencial i en gestió, en què destaquen els màsters d’Urgències i Emergències (UB) i de Direcció d’Institucions Sanitàries (UB), així com el postgrau de Disseny per a la Gestió Clínica (UOC) i el Curs de Gestió Clínica Bases, Avenços i Reptes, a més de cursos relacionats amb la qualitat, la seguretat hospitalària, la comunicació i les habilitats directives, i la deontologia professional, entre d’altres.

Des del 1998 ha format part del Servei d’Urgències de l’Hospital de Tortosa, primer com a adjunta i, en els darrers anys, com a cap de servei.

D’altra banda, la seva experiència assistencial l’ha fet conèixer en primera persona l’Atenció Primària a les Terres de l’Ebre, com a resident i metgessa especialista, i també la resta de proveïdors sanitaris del territori, com ara els hospitals de Móra d’Ebre, Amposta i SEM.

A més de la Direcció de Centre, Maria José Rallo assumeix la Direcció Mèdica de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.