La Dra. M. José Rallo participa en la 5a Jornada de divulgació científica Science Needs You!

 La Dra. M José Rallo, directora de centre de l’HTVC,  ha intervingut com a convidada en la 5a edició de la  Jornada de divulgació científica Science Needs You!,  organitzada per  l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC), enguany amb el tema ‘Covid-19: reflexions per al futur’. Per primera vegada aquest esdeveniment s’ha pogut seguir des de tres indrets simultàniament: de forma presencial a l’Auditori dels Caputxins a Figueres, a través d’un vídeo projecció a l’Auditori Sixto Mir de Sant Carles de la Ràpita i mitjançant un streaming al canal YouTube de l’ACDIC.

Hi han participat diferents ponents que han contrastat la visió científica, política i assistencial de les repercussions de la pandèmia Covid -19 en la societat. En aquest context, la doctora Maria José Rallo hi ha presentat la ponència “L’impacte de la Covid-19 a l’assistència sanitària de proximitat; els protagonistes al peu el canó” que es pot visualitzar al següent enllaç de  YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=WNlXblOP6WQ

La iniciativa de difondre la Jornada a altres comarques del territori català, en concret, a Terres de l’Ebre, s’emmarca en la intenció final de SNY! de crear una Xarxa de Ciutats Mitjanes per a la Ciència.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.