La directora d’Infermeria de l’HTVC, Estrella Martínez, rep un Premi d’Honor Talent Cambra 2020 en representació dels col·legis professionals sanitaris de Catalunya

Els professionals d’infermeria de Catalunya han estat guardonats amb el Premi d’Honor de Solidaritat Talent Cambra 2020 per la tasca assistencial durant la pandèmia de la covid-19. Aquest premi, que concedeix la Cambra de Comerç de Barcelona i la Welcome Talent Society, vol posar en valor a tots i totes les professionals sanitàries que van treballar incansablement durant la crisi de la covid-19, però alhora vol ser també un reconeixement a la seva tasca diària de cura i atenció a les persones.

En representació dels més de 50.000 professionals col·legiats a Catalunya, Estrella Martínez, directora d’Infermeria de l’HTVC i vocal de Col·legi d’Infermeres de Tarragona (CODITA), recull el Premi Talent 2020.

Els premis Talent Cambra arriben enguany a la seva sisena edició, i es lliuren en la gala La Nit del Talent que aquest any encara no té data de celebració.

Televisió de Catalunya ha elaborat un programa especial Premis Talent 2020, que s’ha emès el 18 d’agost a les 23.45 h per TV3 i el dia 19 a les 22.10 h pel Canal 33, i que es pot visionar per la web de la CCMA.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.