Jornada informativa i de portes obertes per a nous residents en l’àmbit de la Gerència Territorial Terres de l’Ebre

Organitzada per la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària Terres de l’Ebre i la Comissió de Docència de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’objectiu d’aquesta Jornada és informar els futurs facultatius residents de l’estructura docent dels centres acreditats en l’àmbit de la Gerència Territorial Terres de l’Ebre.

Així mateix, es pretén aproximar-los als centres i serveis, perquè els puguin conèixer més a fons i facilitar-los l’elecció tant de l’especialitat com del lloc on poden portar a terme la seva formació.

La Jornada ha començat amb la benvinguda als assistents per part de Carles Tobar, gerent territorial; Adelaida Cardona, cap d’estudis de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; Beatriz Satué, cap de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària, i Mercè Arasa, tutora de LLIR. Tot seguit, els han ofert informació referent a l’estructura docent, l’activitat i els recursos.

Hi han participat una vintena de futurs residents, graduats en infermeria, medicina i farmàcia, que, a més d’assistir a les xerrades, han tingut l’oportunitat de reunir-se amb tutors i residents de les diferents especialitats, i visitar les unitats docents de l’Hospital i el CAP El Temple de Tortosa.

Aquest any, s’hi ofereixen vuit places d’especialitats hospitalàries: anàlisis clíniques, anestesiologia i reanimació, cirurgia ortopèdica i traumatologia, medicina intensiva, medicina interna, pediatria, radiodiagnòstic, i obstetrícia i ginecologia; vuit places de medicina familiar i comunitària, i tres d’infermeria obstetricoginecològica.

Vídeo Residents 2017

 

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *