Campanya de reducció del soroll a consultes externes de l’HTVC

Amb l’objectiu de sensibilitzar els pacients i els professionals sobre la importància de reduir la contaminació acústica en les zones d’espera, un grup d’alumnes de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta (EtcA) d’edats compreses entre els 14 i els 17 anys, acompanyats per Bienve Borràs, cap de projectes de l’EtcA, i de forma totalment altruista, han fet actuacions artístiques caracteritzats de mims, a les Consultes Externes de l’HTVC.

Les àrees de Consultes Externes estan afectades pel que es coneix com “soroll social”, la qual cosa pot alterar seriosament la comunicació entre pacients i professionals, tant en l’intercanvi d’informació com en l’exploració o la realització de proves complementàries que requereixen silenci.

L’Escola de Teatre i Circ d’Amposta, dirigida per Jordi Príncep, imparteix cursos regulars tant en Art Dramàtic com de disciplines de les Arts del Circ i també és desplaça a diferents espais i àmbits per oferir aplicacions teatrals.

Vídeo Canal Terres de l’Ebre

Vídeo Canal21Ebre

Vídeo TV3

        

Bookmark the permalink.

Comments are closed.