A l’ICS Terres de l’Ebre celebrem el Nadal amb la col•laboració altruista de persones i entitats

Com cada any, per començar a preparar les festes de Nadal, s’ha fet el concurs de dibuix entre els xiquets i xiquetes que han estat visitats a les consultes dels CAP de les Terres de l’Ebre o a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC).

Tots el dibuixos presentats han estat exposats a l’entrada principal de l’HTVC i els guanyadors de cada franja d’edat han il·lustrat la nadala de la Gerència Territorial Terres de l’Ebre.

D’altra banda, diferents persones i entitats han volgut visitar el centre hospitalari per alegrar l’estada als pacients, sobretot als més petits, i als professionals:

Per tercer any consecutiu, els jugadors de bàsquet de l’equip del CB Cantaires Tortosa han visitat els pacients pediàtrics ingressats i han repartit pilotes de bàsquet i contes entre els més menuts.

El divendres 22, els pallassos de l’Art-tic Shows han viatjat amb les seves maletes per la planta de pediatria animant els més petits amb la seva actuació.

El 29 de desembre, Laura Mora i Miriam Rojo han fet gaudir pacients i professionals de la música dels seus clarinets interpretant nadales en diferents llocs del centre.

El 31 de desembre, els Gaiters de l’Aguilot de Tortosa, han portat l’espectacle “L’home dels nassos” passejant-se per les plantes del centre i desitjant a tothom una bona entrada d’any.

El 3 de gener, els petits ingressat han rebut la visita dels cossos de seguretat de l’Associació Internacional de Policies.

Per finalitzar, els Patges Reials han recollit les cartes dels nens ingressats el dimecres dia 3, i, finalment, el dia 6, Ses Majestats els Reis d’Orient han fet la visita tradicional acompanyats de la música de violí d’Òscar Ologaray.

D’altra banda, s’ha col·laborat amb la Creu Roja amb la recollida de joguines al vestíbul de l’Hospital.

Des de la Gerència Territorial Terres de l’Ebre agraïm molt aquesta acció de solidaritat que aporta alegria i il·lusió als pacients més petits durant la seva estada hospitalària.

              

Bookmark the permalink.

Comments are closed.