La Gerència Territorial Terres de l’Ebre celebra el I Seminari de doctorats de l’ICS Terres de l’Ebre

Organitzat per la Gerència Territorial, ha tingut lloc el passat 29 de novembre a l’Aula Magna del Campus Terres de l’Ebre de la URV amb l’assistència de 60 persones.

El Seminari s’ha adreçat a tots els professionals de la Gerència Territorial interessats en la recerca, amb l’objectiu de difondre els resultats de les tesis doctorals defensades durant el 2017 en l’àmbit de l’ICS a les Terres de l’Ebre i compartir l’experiència de l’elaboració d’una tesi doctoral.

La inauguració de la jornada ha anat a càrrec del Dr. Ismael Piñas, gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, i el Dr. Azael Fabregat, director del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili.

A continuació, el Dr. Francesc Díaz, director de l’Escola de Doctorat de la URV, ha impartit una sessió magistral sobre doctorat, empresa i societat.

La Dra. Mar Lleixà, directora territorial d’infermeria ICS Terres de l’Ebre i professora associada del Departament Infermeria URV, ha moderat les taules rodones en què han participat el Dr. Carlos López, biòleg de l’Àrea de Biologia Molecular i Recerca  i el Servei d’Anatomia Patològica HTVC, coordinador de Recerca ICS Terres de l’Ebre i director de tesis de programes de Medicina i Infermeria i Salut de la URV, i els professionals que han defensat la tesi doctoral durant el 2017: la Dra. Sílvia Reverté, infermera de suport a la recerca ICS Terres de l’Ebre i professora del Departament d’Infermeria de la URV; la Dra. Elena Solà, coordinadora territorial de qualitat i seguretat del pacient ICS Terres de l’Ebre i professora associada del Departament d’Infermeria de la URV; la Dra. Estrella Martínez, coordinadora de gestió de desenvolupament i talent de persones de l’HTVC i professora associada del Departament d’Infermeria de la URV; la Dra. Dora Blanch, infermera d’atenció primària EAP L’Ametlla-El Perelló; la Dra. Laura Claverias, metgessa del Servei de Medicina Intensiva de l’HTVC, el Dr. Enric Sirvent, cirurgià ortopèdic i traumatòleg de l’HTVC i professor associat de Medicina de la URV,.

Com a cloenda s’han lliurat els ajuts extraordinaris 2017 a càrrec del Sr. Carlos Tobar, gerent territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre; el Sr. Victorian Peralta, director de l’Hospital Verge de la Cinta; la Sra. Maria Ferré, directora del Servei d’Atenció Primària Terres de l’Ebre, i la Sra. Mar Lleixà, directora territorial infermeria de l’ICS Terres de l’Ebre.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.