L’ICS Terres de l’Ebre, amb La Marató de TV3

Aquest any La Marató de TV3 tracta sobre les malalties infeccioses i els centres de l’ICS Terres de l’Ebre hi han col·laborat amb diferents activitats:

El 12 de desembre, Mar Olga Pérez, responsable de l’Àrea de Microbiologia del Laboratori Cínic de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, juntament amb Sara Romaguera, sotsdirectora del Campus Terres de l’Ebre de la URV, han parlat sobre la Caminada Solidària del 17 de desembre, a fi de recaptar fons per a la Marató de TV3 al programa Plaça Major de Canal Terres de l’Ebre.

La infermera de l’HTVC i voluntària de les conferències de difusió de la Marató, Judith Ginovart, juntament amb Mercè Cardona, internista de l’HTVC i experta en malalties infeccioses, han participat a la taula de debat del programa Maiors de mateix canal de televisió i que ha tractat sobre aquestes malalties.

El 14 de desembre s’han instal·lat taules informatives i divulgatives a consultes externes de l’Hospital Verge de la Cinta, als centres d’atenció primària Baix Ebre i El Temple de Tortosa. A més, a l’HTVC, membres de la Comissió d’Infeccions, amb la col·laboració dels alumnes de la URV, han fet una acció d’higiene de mans i han convidat a les persones que han volgut fer-se un cribratge de malalties de transmissió sexual.

A més, professionals voluntaris de l’ICS Ebre han participat en l’organització dels actes que, a favor de La Marató, impulsa el Campus de la Universitat Rovira i Virgili a les Terres de l’Ebre.

El diumenge 17 de desembre, la convocatòria ha estat a les 11 hores al Parc Municipal de Tortosa on hi ha hagut una xocolatada patrocinada per la Residència Diocesana Sant Miquel Arcàngel de Tortosa. Tot seguit, amb l’assistència de 300 persones entre les quals hi havia un bon nombre de professionals de la Gerència, s’ha iniciat la Caminada Solidària, amb l’acompanyament de la Colla Jove, Lo Golafre, els Gaiters, la Tuna Folk i els Gegants de Tortosa fins al Pavelló Firal. Per finalitzar s’ha fet una enlairada de globus. La recaptació d’aquest any ha estat d’un total de 1.064,40 euros que es destinaran íntegrament a la investigació de les malalties infeccioses.

      

Bookmark the permalink.

Comments are closed.