Professionals d’infermeria de l’ICS Terres de l’Ebre premiats la III Jornada d’Innovació i Recerca “Apostem per la Recerca” del Col•legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona

A la Jornada, que s’ha celebrat aquest dimarts, 12 de desembre, al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, hi han resultat premiats diversos professionals d’infermeria de l’ICS.

Elena Solà Miravete, coordinadora de la Unitat de Qualitat Territorial, ha rebut el segon premi pel treball de recerca: “Aplicabilitat de la valoració d’infermeria en la identificació de factors de risc de deliri en la persona d’edat avançada hospitalitzada.

La beca al millor projecte de recerca ha estat per a les infermeres del Servei d’Atenció Primària Ester Gavaldà Espelta, Begonya Tomàs Navarro, Maria Teresa Irigoyen Garcia, Nuria Brunet Reverté i Montserrat Escribà Aguilà,  pel projecte “Avaluació de l’efectivitat d’un model d’atenció integrada a persones en problemes crònics de salut: Salut+Social”.

Judit Ginovart Miralles del Servei d’Urgències de l’HTVC ha guanyat el tercer premi pel pòster “Triatge avançat en el dolor toràcic no traumàtic”.

Finalment, el premi al millor treball d’estudiants d’infermeria ha estat per a Ruth Tortosa Alted, actualment infermera polivalent de l’HTVC. Pel treball “Transferència de pacients en l’àmbit urgent i emergent”.

Més informació al web

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.