L’ICS Terres de l’Ebre homenatja els 25 treballadors que s’han jubilat durant l’any 2015

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i el Servei d’Atenció Primària Terres de l’Ebre han celebrat, el dijous dia 3, l’acte d’homenatge als 25 treballadors que s’han jubilat durant el 2015 i als 23 professionals que commemoren els 25 anys de pertinença a la institució.

L’Aula del Museu de Tortosa ha quedat petita per acollir més d’un centenar d’assistents entre homenatjats, companys, familiars i directius de l’ICS, que han estat rebuts amb els parlaments del gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, Ismael Piñas, i el gerent territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, Pere Montserrat.

Així mateix, hi han intervingut, en representació dels companys jubilats i els que commemoren 25 anys, respectivament, Antoni Grau, metge internista, que va ocupar els càrrecs de director de l’Hospital Verge de la Cinta i adjunt a la Gerència Territorial Terres de l’Ebre, i Amparo Segura, infermera adjunta a la Direcció de l’EAP Tortosa Oest.

Després de l’actuació musical del Cor Flumine, ha tingut lloc el lliurament d’obsequis commemoratius a tots els homenatjats, de mans de diferents membres del Comitè de Direcció. Per finalitzar l’acte, hi ha hagut un refrigeri.

 
     
 
     
 
Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.