Gran participació al festival Pint of Science a Tortosa

El festival de divulgació científica Pint of Science, que ha tingut lloc els dies 21 i 22 de maig al bar Los Banys, s’ha celebrat amb èxit de participació de públic. En un ambient relaxat i llenguatge planer, els investigadors de diferents àmbits de ciència han apropat els seus coneixements al públic general.

David Altadill ha obert el primer dia del festival amb una ponència sobre la ionosfera; Ester Gavaldà ha parlat sobre les necessitats dels cuidadors de persones amb demència; Mar Olga Pérez ha fet una exposició divertida i entenedora sobre els superbugs, i Inka Cuesta ha explicat com el clima d’una organització pot ajudar a cuidar les persones d’una manera més humanitzada.

El segon dia, una altra vegada s’han omplert Los Banys de gom a gom i el públic ha pogut escoltar les ponències de Marisa Panisello, Carlos López i Rosa Caballol. Marisa Panisello ha explicat què diuen les estadístiques sobre la salut d’homes i dones; Carlos López ha parlat sobre la informació que poden donar les cèl·lules que estan just al costat d’un tumor de càncer de mama, i Rosa Caballol ha tancat el festival amb la presentació sobre el treball multidisciplinari que es duu a terme per millorar la qualitat de vida de les persones amb fibromiàlgia.

Pint of Science s’ha celebrat en més de 400 ciutats de 24 països dels 5 continents en les mateixes dates. I enguany, a les Terres de l’Ebre, ha arribat, a més de Tortosa, a Móra d’Ebre, Móra la Nova, Vinebre, Flix i Ascó.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.