Gerard Mora i Astrid Vidiella, infermers de l’HTVC, premiats en la II edició de la convocatòria Joves Talents de la Societat Catalanobalear d’Infermeria

Els premis de la Societat Catalanobalear d’Infermeria per a Joves Talents volen premiar professionals de la infermeria catalana i balear, entre 23 i 35 anys d’edat, amb projecció de futur en el món de la infermeria amb l’objectiu de visibilitzar-los dins de la disciplina.

En aquesta II edició, s’han atorgat 10 premis en 10 categories diferents: Gestor/a, Doctor/a en Ciències de la Salut, Atenció Primària i Comunitària, Atenció Especialitzada, Emprenedoria i Innovació, Docent, Recerca, Millennial, Categoria lliure i SCBI.

La Direcció Territorial d’Infermeria de l’ICS a les Terres de l’Ebre va presentar les dues candidatures premiades: la de Gerard Mora, en la categoria de Recerca, i la d’Astrid Vidiella, en la categoria Docent, que va rebre el premi de mans de Jael Lorca, infermera de l’HTVC premiada en l’edició anterior.

Gerard Mora és infermer del Servei d’Urgències de l’HTVC i Astrid Vidiella de la Unitat d’Hospitalització de Medicina Interna del mateix centre.

Els Premis #TenimTalent es configuren com una proposta per dissenyar una Smart List de joves infermeres i infermers amb talent, amb capacitat o actitud especial per desenvolupar la seva activitat professional amb gran habilitat i carisma.

El lliurament dels premis va tenir lloc ahir 12 d’abril, a les 18 hores, a l’Auditori de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya, la conferència va anar a càrrec de Montse Artigas, directora de cures de l’ICS.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.