Filaman fa donació de 1.080 € al projecte Emma, per a la investigació en el càncer de mama a les Terres de l’Ebre

Aquest diners s’han recaptat gràcies a la venda de 1.350 ganivets solidaris.

Filaman va apostar per fer el ganivet solidari amb el projecte Emma. Des del passat mes de desembre ja n’ha venut 1.350 unitats i encara continua rebent-ne encàrrecs. Per la venda de cada ganivet hi fa una donació de 0,80 €.

Es tracta d’un ganivet pelador, petit, amb el mànec de color rosa, que du gravat a la fulla el logotip del projecte, la flamenca Emma.
La inestimable col·laboració de Filaman, en posar a la venda un producte d’alta qualitat, ha fet de la venda d’aquest ganivet un dels èxits del projecte de suport a la recerca en càncer de mama.

Filaman, amb 35 anys d’experiència, està especialitzada en la venda i reparació d’eines de tall per a la indústria del moble i la fusta, i actualment és un referent en el seu àmbit, per la seva capacitat tecnològica, per la qualificació del seu equip humà i pel seu respecte amb el medi ambient.

El projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre. Tot i l’aparició de la pandèmia de la COVID-19, la col·laboració de Filaman ha estat una de les nombroses iniciatives que han continuat sorgint perquè el projecte Emma sigui una realitat.

El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per continuar desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d’aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

Tortosa, 6 d’abril de 2021

Bookmark the permalink.

Comments are closed.