M. Esther Julián, adjunta del Servei de Farmàcia de l’HTVC, obté l’acreditació americana en Farmàcia Oncològica BCOP

El BCOP acredita la formació clínica necessària per a la integració i la col·laboració amb l’equip assistencial d’oncologia, i és altament valorat entre els farmacèutics hospitalaris, ja que aporta un plus extra de qualitat al procés, amb una iniciativa demostrada i un compromís amb l’excel·lència professional.

El projecte BPS-BCOP, promogut pel Grup de Farmàcia Oncològica de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària, aporta  tot el suport docent i logístic perquè, cada dos anys, vint farmacèutics especialistes en Farmàcia Hospitalària amb la nota més alta en un examen selectiu, puguin preparar-se per accedir a l’examen BPS que es convoca anualment.

L’especialitat americana de BPS en Farmàcia Oncològica no existeix fins ara en cap país europeu i està reconeguda per BPS des del 1996 i acreditada per examen des del 1998.

Actualment hi ha 1.773 BCOP, la majoria americans, alguns australians i canadencs, i entre els europeus, hi ha 120 farmacèutics espanyols i tan sols dos irlandesos, dos anglesos i un portuguès.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *