Els #sangfluencers protagonitzen enguany la Marató de Tortosa

  • La Marató vol animar tots els catalans a convertir-se en #sangfluencers o #bloodfluencers, ja sigui donant sang o motivant a altres fer-ho
  • El Banc de Sang proposa que tothom utilitzi la seva influència per parlar de la donació, ja sigui a les xarxes socials, a la feina o entre els veïns.
  • Des del web maratodonants.cat es pot descarregar un kit amb gifs animats, amb propostes de WhatsApp o cartells per penjar a l’escala de veïns.
  • L’Ajuntament de Tortosa, juntament amb l’Associació de donants de sang del Baix Ebre col·laboren en l’organització.

“Tu sí que ets important; converteix-te en sangfluencer”. Aquesta serà la idea central de la Marató de Donants de Sang de Tortosa, que se celebrarà el proper divendres 5 d’abril a l’auditori Felip Pedrell, de 10 a 21 hores.

Donar sang i explicar-ho a les xarxes socials, als grups de WhatsApp d’amics i familiars, o bé dir-ho als companys de la feina o del pis on vius. Aquest és el repte que es planteja: que tots ens convertim en #sangfluencers o #bloodfluencers i expliquem allà on puguem la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia.

Des del web maratodonants.cat es pot descarregar un kit de materials del #sangfluencer amb gifs d’Instagram per fer stories, notes per posar a la taula dels companys de feina o donar als amics, propostes de missatge de Whatsapp per enviar o cartells per penjar a l’escala de veïns. Tot amb l’objectiu de sumar donacions i animar tothom a ser un influenciador real de la donació de sang en el seu entorn, sigui a les xarxes o presencialment.

 Donar sang, un hàbit cívic

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions:

  • Tenir més de 18 anys
  • Pesar 50 quilos o més
  • En cas de ser dona, no estar embarassada

Per donar sang no cal estar en dejú.

Al web www.donarsang.gencat.cat es dóna resposta a les preguntes més freqüents sobre la donació de sang.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.