Els professionals de l’ICS Terres de l’Ebre, premiats a les XXXVI Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre

Organitzades per la Filial Terres de l’Ebre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i la Salut de Catalunya i Balears, les Jornades han tingut lloc els dies 20 i 21 de febrer, a l’Aula Magna del Campus Terres de l’Ebre de la URV. El tema d’aquest any ha estat: “Medi ambient i salut”.

En total s’hi han presentat 99 treballs, entre els quals molts de professionals de l’ICS Ebre que han estat guardonats amb els premis següents:

El Premi de Ciències Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre al millor projecte d’investigació s’ha concedit al treball “Desenvolupament d’un model de predicció de fibril·lació auricular en una cohort de pacients diabètics i hipertensos a les Terres de l’Ebre” d’Eulàlia Muria Subirats, R4 de Medicina Familiar i Comunitària.

El Premi a la Millor Comunicació Oral ha estat per a la presentació: “Característiques diferencials dels pacients amb bloqueig interauricular típic i atípic” presentada per Delicia I. Gentille Lorente, del Servei de Cardiologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC).

El Millor Pòster ha estat “Virus del papil·loma humà d’alt rics en mostres ginecològiques: principals avantatges del sistema COBAS 4800” elaborat per Ramon Bosch Princep juntament amb V. Gestí Garcia, A. Suñe Martin, M.C. Curto Anoll i A. Curto Subirats, del Servei d’Anatomia Patològica, i E. Trullén Pla, del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’HTVC.

El pòster ”Saturnisme” de Noelia Rascón Roig, Cinta Monclús Arasa, Mariano de la Torre Sánchez, Yaiza Calatayud Martí, de l’EAP Tortosa Oest, Lubna Yassini de l’EAP Tortosa Est, ha obtingut un accèssit al millor Pòster.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.