Els professionals de l’ICS Terres de l’Ebre, premiats a les XXXV Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre

Organitzades per la Filial Terres de l’Ebre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i la Salut de Catalunya i Balears, les Jornades han tingut lloc els dies 21 i 22 de febrer, a l’Aula Magna del Campus Terres de l’Ebre de la URV. El tema d’aquest any ha estat: “Salut i diversitat sexual i de gènere”.

Entre els treballs premiats, cal destacar la nombrosa presència de professionals de l’ICS, concretament de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC):

El Premi de Ciències Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre s’ha concedit al treball “Efectes sobre la salut de l’exposició a l’amiant: morbiditat diferencial, condicions de treball i legislació” d’Immaculada Alumbreros Gras, infermera del Servei de Cirurgia de l’HTVC.

El Premi a la Millor Comunicació Oral ha estat per a la presentació: “Nou tractament de l’artrosi de les mans a les Terres de l’Ebre” presentada per Ester Comellas Miralles, adjunta del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’HTVC.

El Millor Pòster ha estat “Els infiltrats immunes peritumorals no s’associen a les metàstasis axil·lars en càncer de mama” elaborat per Eduard Nolla Villalonga, tècnic del Servei d’Anatomia Patològica de l’HTVC.

El pòster “Coconut atrium: a propòsit d’un cas” de Delicia Gentille Lorente, adjunta del Servei de Cardiologia de l’HTVC, ha obtingut un accèssit al millor Pòster.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.