Els professionals de l’ICS, premiats a les XXXIII Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre

Quatre dels treballs premiats a les Jornades organitzades per la Filial Terres de l’Ebre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i la Salut de Catalunya i Balears, han estat per a professionals de l’ICS a Terres de l’Ebre.

El Premi a la Millor Comunicació l’ha rebut el treball “Alletament matern a les Terres de l’Ebre” de la qual són autors Laura Company Ardila, Neus Rodríguez Zaragoza, Rosa Mulet Espuny, Judit Barberà Temprado, Lidón Ortells Museros i Julia Toledo Ruiz dels serveis de Pediatria i el d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

També s’ha lliurat un Accèssit a la Millor Comunicació al treball que porta per títol “La hidrodilatació en el tractament de la capsulitis retràctil glenohumeral”, presentat per Enric Sirvent Díaz, Josep capdevila Baulenas, Alberto Abreu Seoane, Paio Beristain De la Rica i J. Manuel Molina Márquez del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

El Premi al Millor Pòster ha estat per al treball “Prevalença de càncer i lesions precursores en les biòpsies endoscòpiques colorectals” els autors del qual són Ramon Bosch Príncep, Natalia Navas Garcia, Joaquín Jaén Martínez, Lluís Pons Ferré, Tomás Álvaro Naranjo, M. Mar Barberà Marro et al, del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

D’altra banda, el pòster que porta per títol: “Estudi immunitari davant les malalties infeccioses vacunables transmeses per aire en personal sanitari de l’ICS a Terres de l’Ebre” presentat per Josep Sol Vidiella i M. Teresa Catalán Gómez, de la Unitat Bàsica de Prevenció de l’ICS a Terres de l’Ebre, ha obtingut l’Accèssit al Millor Pòster.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *