El projecte Salut+Social, guardonat amb el premi de la Fundació TicSalut

Aquestes Jornades, a les quals s’han inscrit un total de 450 persones, són de les més importants en tecnologies de la informació i la comunicació en l’entorn social i de salut que es fan actualment.

Durant dos dies hi han tingut lloc diferents diàlegs, taules rodones i presentacions, en diversos formats, de 167 projectes i comunicacions, sempre a l’entorn del repte de l’entrada dels sectors de la salut i del benestar a la societat digital, i de l’oportunitat que aquest nou context comporta per avançar cap a una medicina participativa.

Com ja es conegut, el projecte guanyador es basa en una aplicació informàtica i també una aplicació mòbil, anomenada Salut+Social, que permet la comunicació i l’intercanvi de dades assistencials entre els serveis socials, que depenen dels  d’ajuntaments o consells comarcals, i els serveis de salut. Aquestes aplicacions faciliten la coordinació entre els diferents professionals: treballadors socials, educadors socials, infermeria, medicina, pediatria, gestió de casos…, i millora l’assistència a les persones amb atenció domiciliària.

Els guanyadors del premi destaquen el reconeixement que està tenint un projecte que surt de les Terres de l’Ebre arreu del país, ja que recentment se’ls ha atorgat el primer premi BSalut-Chiesi a la gestió sanitària i ha estat finalista en altres premis i convocatòries.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.