El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha inaugurat el CAP Roquetes

El Centre d’Atenció Primària és un nou equipament que dona cobertura a una població de 8.165 habitants.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de l’alcalde de Roquetes, Francesc A. Gas; del director territorial de Salut, Ismael Piñas, i del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, juntament amb l’equip directiu de la Gerència Territorial de l’ICS a Terres de l’Ebre, ha inaugurat aquest divendres 21 de juliol el nou CAP Roquetes.

El Centre, de nova construcció, té una superfície edificada de 1.616 m2 i disposa de 21 consultes, per a medicina general, pediatria, odontologia, educació sanitària, atenció a la salut sexual i reproductiva i una àrea polivalent, a més dels espais de l’àrea d’atenció continuada, dependències del personal sanitari, administració i magatzems.

L’atenció sanitària anirà a càrrec d’un total de quinze professionals: quatre metges de família, una pediatra, sis infermeres, una llevadora i tres administratius.

A l’edifici, organitzat en dos cossos d’edificació paral·lels units per una única recepció general i un únic accés de públic, s’hi ha ubicat també la nova Base Comarcal del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i les dependències de l’Equip de Salut Pública al Baix Ebre de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.