Cribratge massiu a la població de Benifallet

Arran de l’aparició d’un increment de casos de covid-19 a la localitat de Benifallet, el Departament de Salut i l’Agència de Salut Pública han determinat la necessitat de realitzar un cribratge massiu a la població amb l’objectiu de detectar-hi els casos asimptomàtics.

El cribratge, que va començar ahir a les 14 h i s’allargarà fins demà a les 17 h, es fa al consultori local de Benifallet, on hi ha la recepció i l’àrea administrativa, amb la col·laboració del SEM, que hi ha aportat la logística (carpes), i de l’Ajuntament de Benifallet, que ha cedit el Casal per la realització de PCR.

L’equip de presa de mostres està format per 4 infermeres, 4 TCAI i 4 auxiliars administratives d’AP. Des de la Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre així com des de la Direcció d’Atenció Primària us volem agrair la gran feina que s’està realitzant i que reforça el paper clau dels professionals de l’atenció primària, moltíssimes gràcies pel compromís i la capacitat de lideratge en aquesta tasca.

Cal agrair també la participació del personal de l’Ajuntament de Benifallet i de voluntaris de la Creu Roja.

Pel que fa als casos positius i els contactes estrets dels casos, se segueix el circuït habitual d’atenció.

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.