IV Jornada d’Alletament Matern

La Setmana Mundial de la Lactància Materna, instaurada oficialment per l’OMS i la UNICEF l’any 1992, és actualment el moviment social més extens en defensa de l’alletament matern. Se celebra mundialment de l’1 al 7 d’agost, aniversari de la Declaració d’Innocenti, firmada a l’agost de 1990, sobre la protecció, el foment i el suport a l’alletament matern.

A Europa se celebra per comú acord la setmana 41 de l’any (data que es va elegir entenent que un embaràs que d’inici l’1 de gener, la setmana més probable del part i per tant l’inici de la lactància seria la setmana 41, o sigui a principi d’octubre.

El Grup de Suport a la Lactància Materna de la Gerència Territorial Terres de l’Ebre s’afegeix a aquesta celebració organitzant la IV Jornada d’Alletament Matern al Centre Cívic de Ferreries, el diumenge 6 d’octubre al matí. Una trobada de mares que estiguin alletant, o que hagin fet alletament matern, amb membres del Grup de Suport, llevadores, pediatres i professionals de diverses disciplines que intervindran en les activitats que s’han programat.

Programa de la Jornada

Entrevista a Canal21Ebre a la llevadora Vanessa Sanz, del Grup de Suport a la Lactància Materna de la Gerència Territorial Terres de l’Ebre,  i a la doctora Núria Vilanova, del Banc de Sang i Teixits.

      

Bookmark the permalink.

Comments are closed.