Ahir, 6 d’abril, van entrar en funcionament els primers mòduls annexos als centres d’atenció primària a Alcanar i l’Aldea

Progressivament també ho faran els 9 mòduls restants previstos a: Flix, Deltebre, Móra la Nova, Roquetes, El Temple, Gandesa, L’Ametlla de Mar, Ulldecona, La Sénia. Al CAP Baix Ebre i al CAP Sant Carles de la Ràpita en lloc de mòduls es farà l’obra in situ.

S’ han muntat a l’exterior d’alguns CAP mòduls prefabricats que disposen de l’equipament electromèdic i informàtic, mobiliari i totes les instal·lacions necessàries per al seu funcionament per tal de garantint la separació de circuits assistencials.

Aquests nous espais s’han habilitat per a portar a terme activitat relacionada amb la COVID-19 (realització de PCR i testos ràpids, etc.) amb l’objectiu de recuperar zones als centres per a l’activitat pròpia de l’Atenció Primària.

Hi ha dos models, un de 45 m² que disposa de punt atenció administrativa, consulta de respiratori i 2 punts per fer proves PCR; i un altre de 30 m² amb punt atenció administrativa i 2 punts per fer proves PCR.

Es preveu que el muntatge es faci durant tot el mes d’abril. Prèviament s’han hagut de fer treballs a Flix, Deltebre i Móra la Nova.

Tortosa, 6 d’abril de 2021

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.