Aplicació mòbil per als acompanyants dels pacients quirúrgics de l’Hospital Verge de la Cinta

Una nova aplicació mòbil desenvolupada per la Direcció de Sistemes d’Informació i Comunicació de l’ICS a les Terres de l’Ebre permet als acompanyants de pacients de l’àrea quirúrgica o d’endoscòpies de l’Hospital Verge de la Cinta estar permanentment informats sobre la fase de la intervenció del seu familiar, amb el consentiment previ d’aquest.

Els acompanyants poden d’aquesta manera gestionar el seu temps d’espera amb total autonomia, fins i tot a l’exterior de l’Hospital, perquè saben en tot moment la fase de la intervenció en què es troba el seu familiar. En concret, l’aplicació informa sobre si el pacient està dins de la sala d’intervencions, si ja l’han acabat d’intervenir i o bé ha passat a la sala de recuperació. A més, també permet als serveis mèdics enviar un avís als acompanyants en el cas que els hagin d’informar personalment.

Aquest projecte dona continuïtat al que es va iniciar al maig de l’any passat amb la implantació de pantalles a les sales d’espera del Bloc Quirúrgic i de l’Àrea d’Endoscòpies mitjançant les quals els acompanyants reben la informació sobre el procés dels pacients.

S’ha constatat que la incorporació d’aquests nous sistemes d’informació ha contribuït a millorar l’estat de preocupació o fins i tot d’angoixa dels acompanyants que es pot generar durant la intervenció quirúrgica o endoscòpica d’un familiar.

Vídeo CanalTE

 

    

Bookmark the permalink.

Comments are closed.