ANAV se suma al projecte Emma, per a la investigació en el càncer de mama a les Terres de l’Ebre

L’Associació Nuclear Ascó Vandellós fa una aportació de 3.000 euros per contribuir al finançament d’aquest projecte

La política de col·laboració de l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV) amb projectes de caire social i el seu compromís amb entitats i projectes socials d’arreu del territori es reforça amb la col·laboració amb el projecte Emma, per a la recerca en càncer de mama.

Aquest compromís de persones per a les persones es fonamenta en la constant cerca per trobar l’excel·lència i la millora contínua. I aquesta cerca no es dona només en el vessant tecnològic i empresarial, sinó també en el vessant que relaciona la l’Associació Nuclear amb la societat, costat per costat, amb qui viu i lluita per les seves inquietuds i necessitats.

Aquesta sensibilitat fa que l’Associació conegui el territori on es troben situades les centrals nuclears Ascó i Vandellós II i hi doni suport mitjançant col·laboracions com aquesta, amb què ANAV dona el seu primer impuls i energia al projecte Emma, i ajuda a fer realitat aquest projecte d’investigació en càncer de mama.

El projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre. Va començar la seva campanya de presentació al mes de gener topant-se de ple amb la covid-19, cosa que va obligar a aturar-la. Tot i això, han continuat sorgint nombroses iniciatives de suport a l’Emma, i una d’aquestes és la donació de 3.000 € d’ANAV.

El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per continuar desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d’aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.