Actualització de les mesures de restricció de visites i acompanyants a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta a 22 de febrer de 2021

Des d’avui dilluns, les portes de Consultes Externes estan obertes i l’accés torna a ser l’habitual.

Les mesures de restriccions de visites i acompanyants, establertes a finals de gener, han donat bons resultats baixant el nombre d’infectats per COVID-19 entre els professionals. Per aquest motiu, s’ha decidit obrir l’accés de Consultes Externes des de les 7:30 fins a les 15:00 hores. Posteriorment a aquesta hora, tots els pacients i acompanyants han de sortir per la porta principal de l’hospital.

Recordem a la població que la resta de mesures establertes continuen vigents i són les següents:

Els professionals han d’entrar per Rehabilitació i anar identificats. Per aquesta porta també poden accedir ambulàncies que van a rehabilitació, a alguna consulta externa o a alguna prova que requereixi llitera.

Per a accedir a la cafeteria pública, s’ha de fer per l’exterior.

Pel que fa als acompanyants dels pacients que van a quiròfan, han de facilitar el telèfon a l’administrativa i els professionals responsables del pacient els trucaran en acabar la intervenció.

Als pacients amb etiqueta verda se’ls autoritza una persona acompanyant per pacient i dia, en horari de 13.00 a 16.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores. Aquests acompanyants han de passar diàriament per Informació on se’ls demanarà el DNI i el telèfon i on han de lliurar el full d’Autoresponsabilitat COVID-19 signat, que se’ls facilita, en cas que no se’ls hagi fet arribar amb antelació. Se’ls donarà una etiqueta identificativa amb un color diferent cada dia.

Queden restringides les visites dels pacients amb etiqueta vermella, amb les excepcions següents: en cas de pacients pediàtrics, gestants, pacients en situacions especials de dependència. Així mateix, es permet un acompanyant en els processos de final de vida.

En el cas dels pacients ingressats a les àrees de Medicina Intensiva i a la Unitat de Cures Complexes es comunica directament als familiars el règim de visites i d’informació mèdica.

Tortosa, 22 de febrer de 2021

Bookmark the permalink.

Comments are closed.