Presentació


Benvolguts companys i companyes,

L’esforç i perseverança de tots els infermers i infermeres del nostre territori ha fet possible que aquest any puguem celebrar els propers 29 i 30 de novembre la X edició de les Jornades d’Infermeria de les Terres de l’Ebre amb el lema: la humanització de les cures d’infermeria a les Terres de l’Ebre”.

Tot i que la humanització de les cures és un dels reptes actuals dintre del món sanitari, aquesta ha estat des de sempre un dels eixos centrals de la nostra disciplina. Potenciar l’atenció centrada en les persones és un dels pilars bàsics de l’essència infermera i així ha de continuar sent.

En aquesta edició, les jornades incorporen com a novetats:

Per part de tots els membres que conformem els comitès organitzador i científic, us animem a participar-hi i aportar els vostres coneixements amb la presentació de comunicacions científiques i experiències, així com les fotografies que reflecteixen la nostra feina del dia a dia amb les persones.

Us hi esperem!Col·laboradors

Agenda

26/11/2018 – Anul·lació Concurs de fotografia

Donada la baixa participació en el concurs de fotografia, el Comitè Organitzador, ha decidir suspendre'l. Disculpeu les molèsties.


29/10/2018 – Treballs i inscripcions

A les #JITE2018 s’han presentat 171 comunicacions científiques i s’han inscrit més de cent professionals. Suma-t’hi encara ets a temps!


15/10/18 – Atenció!

Últim dia per enviar els resums dels vostres treballs!


04/10/18 - Avís!

Ampliació del termini de presentació de resums #JITE2018. Podeu continuar presentant treballs fins al 15 d’octubre!


17/09/18 - Inici inscripcions

Les X Jornades d’Infermeria de les Terres de l’Ebre ja tenen data. Ja us podeu inscriure!


Organització


  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Lloc i data

Campus URV Terres de l'Ebre
29 i 30 de novembre de 2018

Contacteu

Si teniu algun dubte sobre la Jornada, necessiteu que us ampliem alguna informació, o si creieu que podem millorar-ne algun aspecte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu jite2018@gencat.cat i us respondrem al més aviat possible.